Wachtwoord vergeten?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het overkomt de beste. Je bent je wachtwoord kwijt! Geen probleem, wij helpen je erbij.
Wanneer je in het inlogscherm een verkeerd wachtwoord gebruikt krijg je een melding te zien.

Klik in het inlogscherm op Wachtwoord vergeten?. Vul je e-mailadres in in het volgende scherm en klik op Doorgaan.
ā€‹
Op het scherm krijg je te zien dat er een email gestuurd is naar het e-mailadres. Je kunt dit venster eventueel sluiten.

Ga naar je postvak en open de mail. Mocht je geen mail zien, bekijk dan ook even je spam map. Klik in de mail op Bevestig wachtwoordwijziging.

In de browser opent een nieuw venster. Kies hier een nieuw wachtwoord. Bevestig daarna je nieuwe wachtwoord. Klik hierna op Wachtwoord opnieuw instellen.
ā€‹
ā€‹
Je komt nu automatisch in het inlogscherm. Je kunt inloggen met je nieuwe wachtwoord.

Tip

Wachtwoord kwijt voor onze mobiele app vPlan Go? Lees dan: Ik ben mijn wachtwoord vergeten voor vPlan Go, wat moet ik doen?