Alle collectiesVeelgestelde vragenvPlan app
Ik ben mijn wachtwoord vergeten voor vPlan Go, wat moet ik doen?
Ik ben mijn wachtwoord vergeten voor vPlan Go, wat moet ik doen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het kan iedereen overkomen. Je weet het wachtwoord niet meer om in te loggen op de vPlan Go app. In dit artikel wordt uitgelegd wat je kunt doen om weer in te kunnen loggen.

In vPlan Go gebruik je dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord als in de webvariant van vPlan. Als je je wachtwoord echt niet meer weet, kun je dit het beste opnieuw instellen:

• Open de vPlan Go app

• Druk op Wachtwoord vergeten

• Vul in dit scherm je e-mailadres in en klik daarna op de groene knop

• Je ontvangt nu een e-mail van vPlan. Open je mail en klik op de link die je in de e-mail vindt

• Kies een nieuw wachtwoord in en bevestig deze. Klik daarna op Opslaan

Tip

Denk eraan dat je bij het kiezen van een wachtwoord in ieder geval gebruik maakt van een cijfer en een hoofdletter.

Hierna kun je het scherm sluiten. Open de vPlan Go app en log in met je e-mailadres en je nieuwe wachtwoord.