Stap 2: log in op de app
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om in te kunnen loggen in de app heb je een gebruikersaccount van vPlan nodig. Een account kun je niet zelf aanmaken via de app. Heb je nog geen account? Je Administrator bij vPlan kan een uitnodiging naar je sturen om een account aan te maken. Zie ook: Uitnodigingsprocedure nieuwe gebruiker.

Inloggen

Open de vPlan app op je mobiele telefoon of tablet. In het inlogscherm moet je je gebruikersnaam en wachtwoord invoeren. Je gebruikersnaam is het e-mail adres waarop je uitgenodigd bent. Je kunt je gebruikersnaam invoeren met of zonder hoofdletters.

Het wachtwoord heb je zelf gekozen toen je de uitnodiging voor vPlan accepteerde.

Als je beide gegevens hebt ingevuld dan klik je op inloggen en kom je terecht in het dashboard van de app. Ga nu door naar Stap 3: richt je dashboard in met widgets.

Tip

Ben je je wachtwoord vergeten? Geen probleem! Druk in het inlogscherm op Wachtwoord vergeten. Je wordt dan naar een nieuw venster gestuurd waar je je gebruikersnaam in moet vullen. Je gebruikersnaam is je e-mailadres. Druk vervolgens op de groene knop om een e-mail te ontvangen waarmee je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.