Alle collectiesVeelgestelde vragenInloggen
Waarom ontvang ik geen e-mail als ik de wachtwoord vergeten functie gebruik?
Waarom ontvang ik geen e-mail als ik de wachtwoord vergeten functie gebruik?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

vPlan kent een functionaliteit om je wachtwoord opnieuw in te stellen, mocht je deze vergeten zijn. Zie hiervoor ook het help-artikel Wachtwoord vergeten?

Als je deze stappen hebt gevolgd, ontvang je een e-mail met daarin een link. Maar wat als je de e-mail niet ontvangt? Dit kan voornamelijk de onderstaande twee oorzaken hebben.

Je e-mailadres is met een of meerdere hoofdletters geschreven

Bij vPlan is je account bijvoorbeeld geregistreerd als [email protected] (dus mét hoofletters J en B). vPlan is strikt in het controleren van hoofdletters.
Als je dus de Wachtwoord vergeten functie gebruikt, dien je bij gebruikersnaam [email protected] mét hoofdletters in te voeren, anders wordt je gebruikersnaam niet herkend en krijg je geen mail.

De mail is in je spambox terecht gekomen

Mails van vPlan kunnen, net zoals andere afzenders, per ongeluk als spam gemarkeerd worden en naar je ongewenste post verplaatst worden. Controleer daarom altijd ook je ongewenste post of spam map in je mail.