Naar de hoofdinhoud
Alle collectiesStel vPlan in Automatiseringen
Automatisch een volger toevoegen
Automatisch een volger toevoegen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met deze automatiseringen kun je ervoor zorgen dat je als gebruiker automatisch volger bent van bepaalde plankaartjes. Als je een kaartje volgt ontvang je notificaties wanneer andere gebruikers bijvoorbeeld de datum of de status van een kaartje aanpassen. Er zijn verschillende automatiseringen om automatisch volger te worden, namelijk op basis van een statuswijziging, bij het aanmaken van een collectie, wanneer een resource wordt toegevoegd of wanneer een label wordt toegevoegd.

Statuswijziging

Met deze automatisering kun je instellen dat een bepaalde gebruiker een kaartje volgt wanneer de status gewijzigd wordt.

  • Wanneer de status van een kaart verandert in iets, volger iets toevoegen/verwijderen

De voorwaarden die je instelt zijn status, gebruiker en toevoegen of verwijderen. Als eerst kies je bij welke status een volger toegevoegd of verwijderd moet worden. Vervolgens kies je welke gebruiker als volger toegevoegd of verwijderd wordt, en als laatst kies je of je wilt dat een gebruiker als volger toegevoegd wordt, of juist verwijderd.

Aanmaken van een collectie

Met deze automatisering kun je ervoor zorgen dat je als gebruiker automatisch van alle plankaartjes volger bent. Door deze automatisering in te stellen, wordt jij zelf automatisch als volger toegevoegd aan alle collecties die aan worden gemaakt.

  • Wanneer een collectie wordt gemaakt, huidige gebruiker toevoegen als volger

Let op

Deze automatisering werkt alleen bij het aanmaken van een collectie, wat gebeurt in de backlog. Lees hier meer over het verschil tussen een collectie en een kaartje.

Toegewezen resource

Met deze automatisering kun je ervoor zorgen dat je collega's op de werkvloer, die ook vPlan gebruiken, automatisch volger worden van een kaartje wanneer zij als resource worden toegevoegd aan een kaartje.

  • Wanneer resource wordt toegevoegd aan een kaart, toevoegen als volger

Let op

De voorwaarde voor het gebruiken van deze automatisering is dat de gebruiker en de resource aan elkaar gekoppeld zijn. Hoe je dat doet lees je hier.

Toevoegen van een label

Met deze automatisering kun je instellen dat een bepaalde gebruiker een kaartje volgt wanneer een label toegevoegd wordt.

  • Wanneer label iets aan een kaart wordt toegevoegd, volger iets toevoegen/verwijderen

De voorwaarden die je instelt zijn label, gebruiker en toevoegen of verwijderen. Als eerst kies je bij welk label een volger toegevoegd of verwijderd moet worden. Vervolgens kies je welke gebruiker als volger toegevoegd of verwijderd wordt, en als laatst kies je of je wilt dat een gebruiker als volger toegevoegd wordt, of juist verwijderd.

Was dit een antwoord op uw vraag?