Alle collectiesVeelgestelde vragenGebruik van vPlan
Kan ik in vPlan mijn planning uitprinten?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

vPlan staat voor digitale planning. We adviseren daarom altijd om mensen die betrokken zijn bij de planning of uitvoering van de planning, digitaal te laten meekijken in vPlan. Zo weet je zeker dat je altijd naar de actuele planning kijkt.

Als je toch een papieren uitdraai wil maken kun je dit het beste doen via de exportfunctie van de lijstweergave van vPlan. De lijstweergave van vPlan kun je dusdanig flexibel instellen met kolommen en filters, dat je altijd het gewenste resultaat naar voren krijgt. Daarna kun je het resultaat exporteren naar een Excel bestand.

In dit artikel leggen we uit hoe dit werkt: Lijst exporteren naar Excel