Instellingen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Open de vPlan app en ga rechtsboven naar je profiel, door op je initialen of je foto te klikken. Hier kun je naar de instellingen. Onder de instellingen vind je de voorkeuren van een kaartje, die je per gebruiker in kan stellen, de profielkeuze na inactiviteit en de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid.

Voorkeuren kaartje

Kaartjes in vPlan Go kunnen aangepast worden op jouw persoonlijke voorkeuren. Je kunt zelf beslissen wat jij belangrijk vindt om direct in het eerste overzicht te zien, en welke informatie je op een kaartje wilt zien. Lees in dit hoofdstuk hoe je dit instelt.

Lijst

Kies je binnen de voorkeuren van je kaartje voor Lijst, dan stel je in welke informatie je direct in het eerste overzicht van je planning wilt zien. De voorkeuren die je hier instelt, is de informatie die je direct in het dashboard, en in de lijstweergave van de app terug ziet.

Agenda

Gebruik je de agenda weergave in de vPlan app, dan kun je hier instellen welke informatie je in de agenda direct terug ziet op de kaartjes.

Kaartje

In het kaartje zelf kun je ook instellen welke informatie je wilt tonen of juist verbergen. Hier gaat het om de informatie die je ziet als je het kaartje open geklikt hebt. Maak je bijvoorbeeld geen gebruik van de vervaldatum? Dan kun je deze hier uitzetten, en zie je dit nooit terug op het kaartje.

Profielkeuze na inactiviteit

Werk je met meerdere gebruikers op één apparaat? Dan kun je eenvoudig wisselen tussen de profielen. Met deze optie stel je in of, en wanneer je het juiste profiel moet kiezen nadat je een bepaalde tijd inactief bent geweest.

Gebruiksvoorwaarden en privacy

Onderaan de instellingen vind je gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van vPlan.