Abonnement
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel wordt alles met betrekking tot het vPlan abonnement uitgelegd. Alles over de proefperiode, het abonneren, het aanpassen van je abonnement en het opzeggen van je abonnement.

Probeer vPlan 14 dagen gratis

Je hebt de mogelijkheid om vPlan 14 dagen gratis te proberen. Wanneer je hiervoor kiest, kun je aan de hand van een aantal gemakkelijke stappen vPlan uitproberen. Het aanmelden duurt minder dan een minuut!

Tip

In het artikel Account aanmaken lees je hoe je een account aanmaakt.

Deze proefperiode van 14 dagen is geheel vrijblijvend. vPlan vraagt je niet om betalingsgegevens in te voeren. Je hebt natuurlijk wel de mogelijkheid om een pakket te kiezen en je betalingsgegevens in te voeren, voordat de proefperiode van 14 dagen verstreken is.
Wanneer de proefperiode verstreken is, kun je geen bewerkingen meer doen in vPlan. vPlan linkt je automatisch door naar de pagina waar je een pakket kunt kiezen en je betalingsgegevens kunt invoeren.
Als je tijdens de proefperiode langer dan 90 dagen niet werkt met vPlan, worden alle gegevens automatisch verwijderd.

Abonneren op vPlan

Wanneer je proefperiode van 14 dagen is afgelopen en je enthousiast bent over vPlan, heb je de mogelijkheid om een abonnement te nemen op vPlan. Uiteraard kun je al een abonnement afnemen tijdens de proefperiode.

Bij vPlan heb je de keuze tussen vier verschillende pakketten. Starter, Basis, Professional en Op aanvraag. De prijs is afhankelijk van het aantal werknemers dat je wilt plannen. De vier pakketten die we aanbieden zijn:

• Starter

Het minst uitgebreide pakket waaruit je kunt kiezen, is het pakket Starter. Dit pakket is perfect voor kleine ondernemingen, die bestaan uit weinig resources maar toch hun planning zo efficiënt mogelijk willen inrichten. Het is in dit pakket niet mogelijk om vPlan te koppelen aan je ERP systeem.

• Basis

Het tweede pakket waaruit je kunt kiezen, is het pakket Basis. Dit pakket is ideaal voor MKB-bedrijven. Je kunt vPlan koppelen aan jouw ERP systeem en je kan vijf planborden toevoegen.

• Professional

Het meest uitgebreide pakket dat vPlan kent, is het pakket Professional. Dit is een pakket dat is gericht op grote ondernemingen, waarbij je ook een groot aantal gebruikers, planborden en automatiseringen kan toevoegen.

• Op aanvraag

Wil je een op maat gemaakt abonnement met onbeperkte vPlan functionaliteiten, automatiseringen, planborden, opslag en gebruikers? Neem contact met ons op!

Kijk voor meer informatie gerust op https://vplan.nl/nl/pricing of neem contact met ons op.

Om een abonnement te nemen op vPlan, klik je bij Configuratie op het onderdeel Abonnement. Hier klik je op de button Kies je pakket. Er verschijnt een venster op je scherm. In dit venster kies je welk pakket het meest geschikt is voor je organisatie. Je selecteert de juiste bundel en het pakket. Onderin kun je kiezen uit een jaar- of maandabonnement. Bij een jaarabonnement ontvang je 20% korting. Ook kun je hier jouw betaalmethode kiezen en vul je jouw betalings- en facturatiegegevens in. Wanneer dit allemaal ingevuld en gecontroleerd is, klik je op de groene knop Bevestigen.

Welkom, we zijn trots om je als klant te begroeten!

Let op

De kosten van het pakket zijn exclusief de kosten van de integratie met jouw ERP systeem.

Betalingsgegevens wijzigen

Is jouw huidige creditcard verlopen, is je facturatie adres veranderd of ben je naar een andere bank gegaan? Dan is het handig dat je je betalingsgegevens kunt veranderen in vPlan. Volg de stappen in dit artikel om snel je gegevens aan te passen.

1. Ga naar Configuratie in de het zwarte menu aan de linkerkant.

2. Klik in hetzelfde menu op Abonnement.

3. Je ziet hier een paarse knop Betaalmethode wijzigen, klik hierop.

Er verschijnt nu een venster op je beeldscherm. Hier kun je jouw nieuwe betalingsgegevens invoeren of je nieuwe facturatie adres invoeren.

Wanneer je jouw nieuwe gegevens hebt ingevuld, klik je op de groene knop Opslaan en zijn je nieuwe gegevens opgeslagen in vPlan.

Abonnementsvorm wijzigen

Wanneer je bijvoorbeeld een trial pakket hebt en je wil deze upgraden naar een professional of basis pakket, dan kun je dit zelf eenvoudig en snel wijzigen. Volg de stappen in dit artikel om te zien hoe dit werkt.

• Ga naar Configuratie in de het zwarte menu aan de linkerkant.

• Klik in hetzelfde menu op Abonnement.

• Je ziet hier een knop Upgrade jouw abonnement, klik hierop.

Er verschijnt nu automatisch een venster op je beeldscherm. Hier kun je gemakkelijk kiezen welk pakket jij wilt gaan gebruiken. Ook kun je in dit venster instellen of je een jaarcontract wilt of een maandcontract. Het jaarabonnement wordt jaarlijks vooraf in rekening gebracht. Het maandabonnement wordt maandelijks vooraf in rekening gebracht. Het voordeel van een jaarcontract is dat je hiermee 20% korting ontvangt.

Let op

Wanneer je jouw huidige pakket upgradet (bijvoorbeeld van het basic pakket naar het professional pakket) zal deze wijziging direct ingaan. Wanneer je jouw huidige pakket wil downgraden (bijvoorbeeld van het professional pakket naar het basic pakket), zal deze wijziging pas van toepassing zijn bij de volgende verlenging van jouw pakket.

Abonnement beëindigen

Wanneer je besluit om je abonnement op vPlan te beëindigen, kun je dit gemakkelijk doen. Om dit te doen volg je de volgende stappen:

1. Ga in de zwarte menubalk aan de linkerkant naar Configuratie.

2. Klik in dezelfde menubalk op Abonnement.

3. Helemaal rechts in het scherm zie je de tekst Beëindig uw abonnement. Wanneer je hier overheen gaat met je muis wordt dit rood en kun je hierop klikken.

4. vPlan vraagt nu om een bevestiging. Deze bevestiging wordt gevraagd, omdat deze handeling niet meer te herstellen is. Weet je zeker dat je jouw abonnement op vPlan wil beëindigen, klik dan op de button Ja, ik weet het zeker.

Let op

Enkele weken na het beëindigen van je abonnement wordt je vPlan database automatisch verwijderd.