Alle collectiesVeelgestelde vragenvPlan app
Kan ik vPlan op een tablet gebruiken?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Jazeker! Wanneer je een tablet hebt met het besturingssysteem Android of iOS (Apple) dan kun je gebruik maken van onze vPlan Go app. Deze is te downloaden in de Google Play Store of Apple Store.
ā€‹
De app is geoptimaliseerd voor zowel mobiele telefoons als tablets en daarmee zeer geschikt voor de uitvoer van je werkzaamheden.

Meer informatie over onze vPlan app? Ga naar onze vPlan app help-sectie.
ā€‹

Tip

Als je gebruik gaat maken van vPlan op een tablet, is het verstandig om van te voren even de systeemeisen van vPlan voor tablets te controleren.