Alle collectiesAan de slagAan de slag met de vPlan app
Stap 1: installeer de app op je mobiel
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de app van vPlan te gebruiken moet je hem eerst installeren op je smartphone of tablet. De app wordt ondersteund op iPhones, iPads, Android telefoons en Android tablets. Op iPhones en iPads moet je minimaal iOS 14 hebben. Op Android telefoons en tablets is de minimaal vereiste versie Android 8.

iOS

Om de app te installeren open je de App Store. In de App Store kun je zoeken naar vPlan. Klik in de zoekresultaten op vPlan om de app te installeren.

Android

Zoals je gewend bent kun je de vPlan app installeren via de Google Play Store. In de Play Store kun je zoeken naar vPlan. Klik in de zoekresultaten op vPlan om de app te installeren.

Als de app geïnstalleerd is kun je doorgaan naar Stap 2: log in op de app.

Tip

De vPlan app wordt continue verbeterd en uitgebreid. Zorg ervoor dat het automatisch updaten van je app ingeschakeld staat zodat je niet de nieuwste ontwikkelingen mist.