Alle collectiesVeelgestelde vragenSysteem
Wat zijn de systeemeisen voor vPlan?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel wordt toegelicht welke systeemeisen er zijn voor vPlan. Het gaat hierin om de volgende punten:

Besturingssysteem

vPlan is een web-based SaaS (Software as a Service) applicatie die kan worden geopend in een webbrowser. Om met vPlan te werken, wordt aanbevolen om met de laatste versie van Windows of Mac OS X te werken.
Installeer de nieuwste versie van uw besturingssysteem hier:

Browsers

vPlan werkt het best op de volgende browsers:

• Google Chrome: laatste twee versies

• Mozilla Firefox: laatste twee versies

• Safari: laatste twee versies

• Opera: laatste twee versies

• Microsoft Edge: laatste twee versies

Tip

Uit tests is gebleken dat vPlan de beste performance heeft op Google Chrome.

Installeer de nieuwste versie van uw browser hier:

Browser configuraties:

• JavaScript ingeschakeld

• localStorage ingeschakeld

• sessionStorage ingeschakeld

• TLS v1.2 of hoger

Tip

vPlan werkt het meest optimaal met de resolutie 1920 x 1080 (HD) of hoger.

Voor het gebruik van de mobiele versie van vPlan, genaamd vPlan Go, gelden de volgende vereisten:

• voor iOS: de laatste versie

• voor Android: de laatste versie

Voor zowel vPlan als vPlan Go heb je een internetverbinding nodig.

Tablets

De webversie van vPlan (app.vplan.nl) is geschikt om te gebruiken op tablets. Het merk van een tablet dat je gebruikt is niet relevant en vooral afhankelijk van persoonlijke voorkeur.

Wij adviseren te kijken naar de volgende aspecten:
- iOS of Android besturingssysteem
- Werkgeheugen: 4GB RAM werkgeheugen
- Een resolutie van minimaal HD (1920 X 1080)
- 4G mobiel abonnement