Heeft vPlan systeemeisen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

vPlan voor desktop

Besturingssysteem

vPlan is een web-based SaaS (Software as a Service) applicatie die kan worden geopend in een webbrowser. Om met vPlan te werken, wordt aanbevolen om met de laatste versie van Windows of Mac OS X te werken.

Installeer de nieuwste versie van uw besturingssysteem hier:

Browsers

vPlan werkt het best op de volgende browsers:

• Google Chrome: laatste twee versies

• Mozilla Firefox: laatste twee versies

• Safari: laatste twee versies

• Opera: laatste twee versies

• Microsoft Edge: laatste twee versies

Tip

Uit tests is gebleken dat vPlan de beste performance heeft op Google Chrome.

Installeer de nieuwste versie van uw browser hier:

Browser configuraties:

• JavaScript ingeschakeld

• localStorage ingeschakeld

• sessionStorage ingeschakeld

• TLS v1.2 of hoger

Tip

vPlan werkt het meest optimaal met de resolutie 1920 x 1080 (HD) of hoger.

vPlan Go (iOS en Android)

Voor mobiele telefoons en tablets kun je gebruik maken van onze app vPlan Go. Hiervoor gelden andere systeemeisen dan voor de webversie van vPlan. vPlan geeft geen advies voor het type telefoon of tablet dat aangeschaft moet worden, maar je dient wel met de volgende vereisten rekening te houden:

Besturingssysteem

Het apparaat moet draaien op Android of iOS (Apple). Het is belangrijk dat een Android apparaat minimaal Android versie 8 geïnstalleerd heeft. Voor iPhones en iPads geldt dat er minimaal iOS 15 geïnstalleerd moet zijn.

Tip

Dit zijn de laagste versies die wij ondersteunen vanwege veiligheid, en het gebruik van de laatste technieken in onze app. Het is aan te raden om een telefoon of tablet te kiezen die naar de nieuwste versie van het besturingssysteem ge-update kan worden.

Tablets

Het merk van een tablet dat je gebruikt is niet relevant. Wij adviseren te kijken naar de volgende aspecten:

• iOS of Android besturingssysteem

• Werkgeheugen: 4GB RAM werkgeheugen

• Een resolutie van minimaal HD (1920 X 1080)

Voor het gebruik van vPlan Go is een internet verbinding nodig. Dit kan WIFI zijn, maar voor het gebruik op alle locaties (zoals onderweg) is het nodig om minimaal een 4g data abonnement te hebben in het geval van telefoons en tablets.