Alle collectiesVeelgestelde vragenGebruik van vPlan
Kan ik een reactie in vPlan verwijderen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ja dat kan, maar alleen reacties die je zelf geschreven hebt in een vPlan kaart. Als je je eigen reactie wilt wijzigen of verwijderen, volg dan de volgende stappen in vPlan:

• Open de kaart waar je een reactie hebt geschreven die je wilt wijzigen of verwijderen.

• Klik op de door jou geplaatste reactie.

• Je ziet dat je gelijk je je reactie kan bewerken. Als je klaar bent klik je op het blauwe pijltje of druk je op enter om je wijziging op te slaan. Klik op het prullenbak icoontje om je reactie definitief te verwijderen.