Externe ondersteuning
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij vPlan is het mogelijk om de support afdeling tijdelijk toegang te geven tot jouw omgeving. Wanneer je er zelf niet uit komt, of het probleem lastig op te lossen is via tickets of telefonisch contact, kan onze support afdeling zelf in jouw omgeving kijken. Zo kan er oplossingsgericht te werk worden gegaan.

Om de support afdeling toegang te geven, ga je naar het tabblad Configuratie in het menu aan de linkerkant. Je komt terecht op de pagina Algemeen. Vervolgens ga je in hetzelfde menu naar Beveiliging. Hier vind je het kopje Externe ondersteuning.

Je kunt hier zelf een periode kiezen van 1 week, 2 weken, 3 weken, 1 maand, 2 maanden of 3 maanden. Hiermee bepaal je hoe lang onze support afdeling kan inloggen in jouw omgeving. Klik hierna op de groene knop, en de toegang is verleend.

Je kunt dit op elk moment intrekken door op de knop Toegang intrekken te klikken. Deze knop verschijnt automatisch als er toegang verleend is.