Wat is het verschil tussen archiveren en verwijderen van activiteiten, resources en gebruikers?
Wat is het verschil tussen archiveren en verwijderen van activiteiten, resources en gebruikers?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In vPlan kun je gegevens uit je inrichting, zoals activiteiten, resources, gebruikers en zelfs hele planborden verwijderen. Maar weg is dan ook écht weg. Als je je inrichting wilt opschonen, kan het verstandig zijn om je gegevens te archiveren in plaats van te verwijderen. Zo behoud je je historie, en kun je de actie altijd weer ongedaan maken.

Resources & activiteiten

Met de archiveren optie kun je ervoor zorgen dat activiteiten en resources niet meer te kiezen zijn in je planbord, zonder ze daadwerkelijk te verwijderen. Zo blijft je historie wel bewaard in kaartjes die in het verleden gepland zijn.

Gebruikers

Een gebruiker archiveren betekent dat de gebruiker niet meer kan inloggen in vPlan. De historie van die gebruiker (zoals gebeurtenissen) blijft dan wel inzichtelijk, in plaats van dat de gebruiker als 'Onbekend' terug komt in je logboeken van vPlan.

Planborden

Gebruik je een planbord voor slechts één project? Dan kun je hem na afronding van het project archiveren. Zo kun je altijd alle historie van dit project terugzien wanneer je wilt.