Alle collectiesVeelgestelde vragenAlgemeen
Waar kan ik mijn facturen vinden?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In vPlan kun je altijd alle informatie over je abonnement en alle facturen vinden. Volg deze stappen om je facturen in te kunnen zien:

• Ga in de linker menubalk van vPlan naar Configuratie

• Vervolgens ga je naar Abonnement in hetzelfde menu

In dit scherm vind je aan de linkerkant alle informatie over je huidige abonnement. Rechtsboven vind je de volgende factuur. Hier worden de prijzen toegelicht. Als eerst je abonnementskosten, vervolgens een eventuele koppeling, totaal prijs exclusief btw en onderin de totaal prijs inclusief btw.

Daaronder vind je al jouw historische facturen. Je ziet hier om welke factuur het gaat en wanneer je deze factuur ontvangen hebt. Daarnaast zie je het bedrag van die factuur, de betaalmethode en de status. Aan het einde van de regel vind je een knop om de factuur te downloaden.