Statussen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel wordt het derde tabblad van de planbord instellingen uitgelegd. Deze gaat over de statussen. In je planbord is het mogelijk om de voortgang van je kaartjes duidelijk inzichtelijk te krijgen door middel van statussen.

Wanneer je vPlan voor het eerst gebruikt, zijn er standaard 3 statussen, namelijk Open, In Progress en Done. Een planbord moet altijd minimaal twee statussen hebben. Je kunt bestaande statussen makkelijk aanpassen door de naam of kleur te wijzigen. De kleur van de status zie je in elke weergave duidelijk terug in je planbord.

Je kunt zelf ook statussen toevoegen. Je maakt een status aan door op de knop Status toevoegen te klikken. Er opent nu een menu, waarin je een naam en de kleur van je status kunt kiezen. Wanneer je op de knop Opslaan hebt geklikt, kun je deze status gebruiken in jouw planbord.