Support token genereren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij vPlan is het mogelijk om de support afdeling tijdelijk toegang te geven tot jouw omgeving. Wanneer je er zelf niet uit komt, of het probleem lastig op te lossen is via tickets of telefonisch contact, kan onze support afdeling zelf in jouw omgeving kijken. Zo kan er oplossingsgericht te werk worden gegaan. Deze toegankelijkheid voor de support afdeling zal automatisch vervallen na 7 dagen.

Om de support afdeling toegang te geven, ga je naar het tabblad Configuratie in het menu aan de linkerkant. Je komt terecht op de pagina Algemeen. Vervolgens ga je in hetzelfde menu naar Beveiliging. Hier vind je het kopje Support, en zie je de knop Token genereren. Klik hierop om een token te genereren, die onze support afdeling toegang geeft tot jouw omgeving.

Wanneer je hierop geklikt hebt, verschijnt er een venster in je scherm met een lange code. Je ziet hier twee opties, Kopieer naar klembord en Kopieer naar email. Om het token direct op te sturen naar onze supportdesk, klik je op de knop Kopieer naar e-mail. Door op deze knop te klikken, kopieert jouw pc of laptop automatisch het token en wordt er meteen een nieuw e-mail bericht opgesteld naar onze supportdesk, met daarin de support token. Je hoeft alleen nog maar op verzenden te klikken. Handig!

Als je een token naar je klembord wilt kopiëren, om het bijvoorbeeld zelf in een ticket van onze servicedesk te plaatsen, dan klik je op Kopieer naar klembord.