Sessiebeheer
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Door sessiebeheer in te stellen bepaal je hoe de applicatie om gaat met inactieve gebruikers. Met het instellen van sessiebeheer, zorg je ervoor dat gebruikers automatisch worden afgemeld na een bepaalde periode van inactiviteit.

Om sessiebeheer in te stellen volg je deze stappen:

• Ga naar de Configuratie

• Vervolgens zoek je naar de optie Beveiliging

• In het derde tabblad zie je Sessiebeheer

• Zet het schuifje aan, en kies na hoeveel minuten of uren inactiviteit de gebruiker uitgelogd wordt.

Wat je instelt geldt voor de hele omgeving, en dus alle gebruikers binnen je omgeving.

Let op

Nadat je sessiebeheer hebt ingesteld, zul je eerst een keer opnieuw in moeten loggen voordat het werkt.