Hoe pas je de volgorde van resources aan?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de configuratie van je planbord kun je de volgorde van je resources wijzigen. Dit doe je door in de menubalk aan de linkerkant naar Configuratie te gaan. Vervolgens ga je naar Planborden en klik je op de naam van je planbord om in de instellingen van je planbord te komen. Ga nu naar het tabblad Capaciteit om de volgorde van je resources te bewerken.

De volgorde pas je aan door de resource met je muis bij de puntjes vooraan de regel aan te klikken, en naar boven of naar beneden te slepen.
ā€‹
ā€‹

ā€‹
Uiteindelijk sla je de volgorde op door onderaan op Opslaan te klikken.

De volgorde die je hier instelt, komt terug in het resource overzicht van alle weergaven van je planning, dus in de lijst, kanban, kalender en tijdlijn.