Alle collectiesAan de slagAan de slag met de vPlan app
Stap 5: open en werk je kaartjes bij
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je het navigeren en bekijken van je planning op verschillende manieren onder de knie hebt, is het tijd om je kaartjes te openen en bij te werken.
In welk overzicht je ook bent, je kunt altijd een kaartje openen door erop te drukken.
Hieronder vind je een korte omschrijving van de basis functies binnen een kaartje.

Bovenin het kaartje staan de naam en omschrijving van het kaartje. Daaronder wordt de basis informatie over het kaartje getoond, zoals de plandatum, de fase, de vervaldatum en het planbord.
Onder de basisinformatie kun je de extra velden openen om in te vullen. dit doe je met het potlood icoontje aan de rechterkant:

Ga je wat verder naar beneden, dan zie je de status van het kaartje. Druk hierop om de status van het kaartje te veranderen:

Klik op het pijltje om naar de eerstvolgende status te gaan, of klik op de status zelf om handmatig een andere status te kiezen.

Verder naar beneden zie de activiteit(en) met de ingeschatte tijd. Als je op de blauwe Play knop drukt kun je de tijdregistratie starten:

Onderin de kaart kun je opmerkingen schrijven en op die manier met je team communiceren. Gebruik het @ icoontje om een collega vPlan gebruiker te noemen in een reactie: