āWanneer je een kaart (of een ander item) verwijdert, wordt deze niet direct definitief verwijderd. Het item wordt eerst verplaatst naar de Prullenbak, waar je het kunt herstellen zolang de bewaartermijn nog niet is verstreken.
Om een verwijderd item te herstellen:
Open Configuratie door op het tandwiel icoon te klikken.
Ga in de menubalk aan de linkerkant naar Prullenbak.
Zoek het item dat je wilt herstellen.
Klik op de drie puntjes achter het item.
Kies Herstellen.
Het item wordt teruggezet naar de oorspronkelijke locatie.
Let op
Is de bewaartermijn verstreken of is het item definitief verwijderd? Dan kan het niet meer worden hersteld.
Wil je meer weten over de Prullenbak, de bewaartermijn per abonnement of wie verwijderde items kan herstellen? Lees dan het artikel Prullenbak.
