Skip to main content

Kunnen schuiven met de resources

Completed

Comments

2 comments

  • Most Wanted SysOp

    Hi Hans,

     

    Bedankt voor het registreren van je wens. Helaas willen wij je middels deze weg laten weten dat jouw wens op korte termijn niet gerealiseerd zal worden.

     

    Vanuit onze bestaande klanten merken wij dat er op dit moment niet genoeg draagkracht is voor het realiseren van deze wens. We hopen dan ook dat spoedig meer klanten zullen stemmen op deze wens.

     

    De wens krijgt op dit moment de status niet-gepland. Het kan zijn dat wij deze wens in de toekomst heroverwegen. Vandaar dat deze wens wel in de community blijft staan. Zodoende kunnen medegebruikers reageren en stemmen op jouw wens.

     

    We willen je bedanken voor het meedenken in onze vPlan community. Hopelijk ben je hiermee voor nu voldoende geïnformeerd. 

     

    Met vriendelijke groet,

     

    Team vPlan

    0
  • Jeroen Broekhuizen

    Ik heb eigenlijk dezelfde wens als Hans. Wij hebben op een planbord aardig wat machines staan die door seizoensinvloeden meer of minder worden gebruikt. Het is dan ook handig om af en toe de volgorde van de machines op het planbord aan te passen. Dit hoeft een gebruiker niet te kunnen naar mijn idee. Dit zou wat ons betreft ook alleen mogelijk mogen zijn met admin rechten. Nu wordt het met een autosortering gedaan. Kan het niet heel simpel met een los veld met nummering vanuit het admin board?

    Helemaal zou het mooi zijn als je met een apart veld de avatar van de resource zelf kan beïnvloeden zodat daar ook duidelijke nummers of gegevens in komen in plaats van een automatische vulling. Nu heb ik in Photoshop JPG files gemaakt en bij de resource ingeladen om de Avatars te voorzien van machinenummers die aansluiten bij de werkelijkheid.

    Hiermee krijg je duidelijke machine nummers in de avatar en kan je de machine omschrijven zoals gewenst. Het is echter een aardige omweg zo.

    0

Please sign in to leave a comment.